Prosjektblogg

Foredrag på Future Foods 2022!

Forrige uke gikk Future Foods 2022 av stabelen og det var stas at vi fikk anledning til å stå på scenen og fortelle om ambisjonen vår! Etter presentasjonen ble vi kontaktet av mange interessenter – så det lover godt for engasjementet fremover! Se øvrig progam her.

Vi er nå på Instagram!

Omsider er vi kommet oss på Instagram! Profilen vår er @food.r.evolution og via denne håper vi at vi kan få delt enda mer av det vi driver med.

Vinnere av bærekraftige matkasser!

I prosjektet arbeider vi nå med en undersøkelse av matvaner hjemme versus i kantinen og tilhørende tematikk rundt bærekraft. I den forbindelse ble det før jul sendt ut en survey hvor vi fikk ca 450 svar. Vi elsker folks engasjement – og det vil vi også vise i praksis. Vi «loddet» derfor ut 2 matkasser …

Vinnere av bærekraftige matkasser! Les mer »

Prosjektet på turne før jul!

I Food (R)evolution skal vi jo forske og drive innovasjon ute i vår portefølje av forskningskantiner – og i tillegg skal vi drive forbrukeradferdsforskning på gjestene i kantinen. Det er spennende! I november var hele prosjektet på turnè rundt på de ulike lokasjonene. Da fikk vi møtt mange av våre kantinegjester og fortalt om prosjektet. …

Prosjektet på turne før jul! Les mer »

Nordmenns forbruk av kjøtt gikk marginalt ned i 2020

Hvert år utgir Animalia en rapport om kjøttets tilstand og for få dager siden ble «Kjøttets tilstand 2021» publisert. Det er spennende og relevant lesing for oss (r)evolusjonister! Under er utdrag fra rapporten. 2,5% nedgang i reelt kjøttforbruk – i annerledesåret 2020 Kjøttforbruket i Norge oppgis fra ulike målepunkter langs verdikjeden. Engrosforbruket viser antall tonn …

Nordmenns forbruk av kjøtt gikk marginalt ned i 2020 Les mer »